csskMagyar

Kérdése van? +36-30-870-3156

info@profigastro.hu

 x 
nadoba-na-priborniky-pribornik-_3
nadoba-na-priborniky-pribornik-2
nadoba-na-priborniky-pribornik-4

Evőeszköztartó állvány Royal Catering RCCH-1H4

skladem.png
Katalógus száma:  1861
Termékszám:  RCCH-1H4
Nemesacél evőeszköztartó állvány 4 kosárral
44 200 Ft
Alapár:36 833,33 Ft
Kedvezmény
"

Evőeszköztartó állvány - nemesacél - 4 kosárhoz

A Royal Catering RCCH-1H4 evőeszköztartó állványa nagy mennyiségű evőeszköz szárítására és tárolására alkalmas. A rendkívül jó minőségű kidolgozásának és nagy kapacitásának köszönhetően tökéletes a gasztronómiában az önkiszolgáló ételkiadásnál. Az RCCH-1H4 evőeszköztartó állványhoz az RCCH-1C evőeszköztartó kosarak önállóan is megvásárolhatók.

Éttermekben vagy társasági eseményeken cateringgel - mindenhol jó benyomást kelt a kései, kanalai és villái evőeszköztartó kosarakban való elhelyezésével, amelyek ebbe a csiszolt nemesacél állványba illenek. Ha az állványt a büféasztal elejére helyezi, a vendégek folyamatosan hozzáférnek az evőeszközökhöz. Ezzel sikeres és gondmentes társadalmi élményhez járul hozzá.

Az evőeszközök egyszerű előkészítése és tárolása a gasztronómiai eszközöket gyártó Royal Catering RCCH-1H4 evőeszköztartó állványával

Az evőeszköztartó állvány a kosarakkal együtt fokozott fényű nemesacélból készült. Ezzel a felület egyszerű tisztítása és karbantartása garantált. A pontosan megtervezett nyílások megkönnyítik az evőeszköztartó kosarak ki- és behelyezését. A kis dőlésszögnek köszönhetően az evőeszköz mindig kényelmesen és biztonságosan kivehető. A Royal Catering evőeszköztartó állványa az azonos termékcsaládból származó négy evőeszköz kosárnak elegendő helyet biztosít. A különféle konfigurációk segítségével jobb súlyeloszlás és stabilitás érhető el. A frissen megtisztított vagy esetleg még nedves evőeszközök a kosarak nyílásainak köszönhetően gyorsabban száradhatnak. Az evőeszköztartó kosarak az állvány nélkül is elhelyezhetők az asztalon. A gumival ellátott lábak biztonságos elhelyezést garantálnak és nem okoznak karcolásokat. A csiszolt nemesacél ellenáll a korróziónak, és egyszerűen karbantartható. Így könnyedén<betartható minden higiéniai követelmény. A tisztításhoz az élelmiszerekkel való munkára szánt bármely tisztítószer használható.

Az előnyei

  • Vonzó dizájn a csiszolt nemesacélnak köszönhetően
  • A konyhai eszközök komfortos elrendezése
  • Kompatibilis az RCCH-1C evőeszköztartóval
  • Hosszú élettartam a felhasznált nemesacélnak köszönhetően
  • Remek evőeszköz-kiadás

MŰSZAKI ADATOK: EVŐESZKÖZTARTÓ ÁLLVÁNY

  • Evőeszköztartó kosarak anyaga: Nemesacél
  • Méretek: 30,50 x 25,00 x 20,00 cm 
  • Tömeg: 1,40 kg

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

1

Legjobb
árak

2

Szakmai
tanácsadás

3

Raktáron lévő
termékek

4

Biztonságos és gyors
szállítás

5

Ügyfélszolgálat