csskMagyar

Kérdése van? +36-30-870-3156

info@profigastro.hu

 x 
pribornik-nadoba-na-pribory-254
pribornik-nadoba-na-pribory-31
pribornik-nadoba-na-pribory-44

Evőeszköztartó állvány Royal Catering RCCH-1H6

skladem.png
Katalógus száma:  1862
Termékszám:  RCCH-1H6
Nemesacél evőeszköztartó állvány 6 kosárral
49 900 Ft
Alapár:41 583,33 Ft
Kedvezmény
"

Evőeszköztartó állvány - nemesacél - 6 kosárhoz

A Royal Catering RCCH-1H6 evőeszköztartó állványa nagy mennyiségű evőeszköz szárítására és tárolására alkalmas. A rendkívül jó minőségű kidolgozásának és nagy kapacitásának köszönhetően tökéletes a gasztronómiában az önkiszolgáló ételkiadásnál. Az RCCH-1H6 evőeszköztartó állványhoz az RCCH-1C evőeszköztartó kosarak önállóan is megvásárolhatók.

Éttermekben vagy társasági eseményeken cateringgel - mindenhol jó benyomást kelt a kései, kanalai és villái evőeszköztartó kosarakban való elhelyezésével, amelyek ebbe a csiszolt nemesacél állványba illenek. Ha az állványt a büféasztal elejére helyezi, a vendégek folyamatosan hozzáférnek az evőeszközökhöz. Ezzel sikeres és gondmentes társadalmi élményhez járul hozzá.

Az evőeszközök egyszerű előkészítése és tárolása a gasztronómiai eszközöket gyártó Royal Catering RCCH-1H6C evőeszköztartó állványával

Az evőeszköztartó állvány a kosarakkal együtt fokozott fényű nemesacélból készült. Ezzel a felület egyszerű tisztítása és karbantartása garantált. A pontosan megtervezett nyílások megkönnyítik az evőeszköztartó kosarak ki- és behelyezését. A kis dőlésszögnek köszönhetően az evőeszköz mindig kényelmesen és biztonságosan kivehető. A Royal Catering evőeszköztartó állványa az azonos termékcsaládból származó hat evőeszköz kosárnak elegendő helyet biztosít. A különféle konfigurációk segítségével jobb súlyeloszlás és stabilitás érhető el. A frissen megtisztított vagy esetleg még nedves evőeszközök a kosarak nyílásainak köszönhetően gyorsabban száradhatnak. Az evőeszköztartó kosarak az állvány nélkül is elhelyezhetők az asztalon. A gumival ellátott lábak biztonságos elhelyezést garantálnak és nem okoznak karcolásokat. A csiszolt nemesacél ellenáll a korróziónak, és egyszerűen karbantartható. Így könnyedén betartható minden higiéniai követelmény. A tisztításhoz az élelmiszerekkel való munkára szánt bármely tisztítószer használható.

Az előnyei

  • Vonzó dizájn a csiszolt nemesacélnak köszönhetően
  • A konyhai eszközök komfortos elrendezése
  • Kompatibilis az RCCH-1C evőeszköztartóval
  • Hosszú élettartam a felhasznált nemesacélnak köszönhetően
  • Remek evőeszköz-kiadás

MŰSZAKI ADATOK: EVŐESZKÖZTARTÓ 6 KOSÁRRAL/span>

  • Evőeszköztartó kosár anyaga: Nemesacél
  • Méretek: 30,50 x 38,50 x 20,00 cm 
  • Tömeg: 1,80 kg

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

1

Legjobb
árak

2

Szakmai
tanácsadás

3

Raktáron lévő
termékek

4

Biztonságos és gyors
szállítás

5

Ügyfélszolgálat