csskMagyar

Kérdése van? +36-30-870-3156

info@profigastro.hu

 x 
pribornik-nadoba-na-pribory-2
pribornik-nadoba-na-pribory-3
pribornik-nadoba-na-pribory-4
pribornik-nadoba-na-pribory-5

Evőeszköztartó állvány Royal Catering RCCH-1H6C

skladem.png
Katalógus száma:  1860
Termékszám:  RCCH-1H6C
Evőeszköztartó állvány nemesacélból 6 kosárhoz
58 900 Ft
Alapár:49 083,33 Ft
Kedvezmény
"

Evőeszköztartó állvány - nemesacél - 6 kosárhoz

A Royal Catering RCCH-1H6C evőeszköztartó állványa nagy mennyiségű evőeszköz szárítására és tárolására alkalmas. A rendkívül jó minőségű kidolgozásának és nagy kapacitásának köszönhetően tökéletes a gasztronómiában az önkiszolgáló ételkiadásnál. Az evőeszköztartó állványt hat darab RCCH-1C evőeszköztartó kosárral szállítjuk, amelyek egyébként külön is megvásárolhatók.

Ez az evőeszköztartó állvány a kosarakkal ideális megoldás a kések, kanalak és villák előkészítésére és rendezésére társasági események vagy catering során. Ha az állványt a büféasztal elejére helyezi, a vendégek folyamatosan hozzáférnek az evőeszközökhöz. Ezzel sikeres és gondmentes társadalmi élményhez járul hozzá.

Az evőeszközök egyszerű előkészítése és tárolása a gasztronómiai eszközöket gyártó Royal Catering RCCH-1H6C evőeszköztartó állványával

Az evőeszköztartó állvány a kosarakkal együtt fokozott fényű nemesacélból készült. Ezzel a felület egyszerű tisztítása és karbantartása garantált. Az evőeszköztartó henger mélysége az evőeszközök hosszához illeszkedik, aminek köszönhetően az evőeszközök csak részben kandikálnak ki belőle. Az állvány méretének köszönhetően a kosarak egyszerűen kivehetők. A Royal Catering evőeszköztartó állványa az azonos termékcsaládból származó hat evőeszköz kosárral együtt elegendő helyet biztosít a kanalai, kései és villái számára. A különféle konfigurációk segítségével jobb súlyeloszlás és stabilitás érhető el. A frissen megtisztított vagy esetleg még nedves evőeszközök a kosarak nyílásainak köszönhetően gyorsabban száradhatnak. Az evőeszköztartó kosarak az állvány nélkül is elhelyezhetők az asztalon. A gumival ellátott lábak biztonságos elhelyezést garantálnak és nem okoznak karcolásokat. A csiszolt nemesacél ellenáll a korróziónak és egyszerűen karbantartható. Így könnyedén betartható minden higiéniai követelmény. A tisztításhoz az élelmiszerekkel való munkára szánt bármely tisztítószer használható.

Az előnyei

 • Vonzó dizájn a csiszolt nemesacélnak köszönhetően
 • A konyhai eszközök komfortos elrendezése
 • Az evőeszközök gyorsan száradnak a kosarak nyílásainak köszönhetően
 • Hosszú élettartam a felhasznált nemesacélnak köszönhetően
 • Remek evőeszköz-kiadás

MŰSZAKI ADATOK: EVŐESZKÖZTARTÓ 6 KOSÁRRAL

 • Evőeszköztartó állvány anyaga: Nemesacél
 • Evőeszköztartó kosarak anyaga: Nemesacél
 • Evőeszköztartó kosarak száma: 6
 • Evőeszköztartó kosár belső átmérője: 98 mm
 • Evőeszköztartó kosár mélysége: 133 mm
 • Méretek: 30,50 x 38,50 x 20,00 cm 
 • Tömeg: 2,85 kg

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

1

Legjobb
árak

2

Szakmai
tanácsadás

3

Raktáron lévő
termékek

4

Biztonságos és gyors
szállítás

5

Ügyfélszolgálat