csskMagyar

Kérdése van? +36-30-870-3156

info@profigastro.hu

 x 
17bfc3f44f2e9d3ccb2a80562c67
S1230048

Kézi klipszelő

3-5d.png
Gyártó Technologis
Katalógus száma:  0151
Termékszám:  ruklip
Kolbász klipszelő kolbászhoz, szalámihoz, szafaládéhoz, zöldséghez és egyéb füstölt termékekhez.
128 500 Ft
Alapár:107 083,33 Ft
Kedvezmény

A gépet a legkülönbözőbb felhasználásra tervezték a húsiparban és más iparágakban", ahol különböző „csomagolást”, kolbászt stb., kell összezárni. Megakadályozza a folyékony vagy száraz termék kifolyását. A kézi klipszelőt a füstölt áruk gyártásánál használják, kisebb húsipari üzemekbe, hentesboltokba ideális, a háztartásokban is remekül működik. Jól használható sajt vagy kenyér műanyag zsákba/zacskóba való becsomagolásához is.

"

A berendezés az EU irányelvnek megfelelően készült, és minden egészségügyi és biztonsági követelménynek megfelel. Ennek a készüléknek az összes része rozsdamentes acélból készült.

"

A kézi klipszelő erős és stabil konstrukcióval rendelkezik csúszásgátló aljjal. Robusztus rozsdamentes acélból készült, amely", ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek, karcolásoknak stb. A kézi klipszelő, sima acélfelülete, a gép egyszerű karbantartását és higiénikus munkát biztosít. A gyors és pontos kezelése hibamentes működést tesz lehetővé a mindennapos használat során. A szorítóerő beállítása biztosító csavarral ellátott gomb segítségével történik, amelynél a megfelelő teljesítmény választható, a csomagolás, háló, zacskó, stb. méretétől és vastagságától függően. A klipszelő hosszú ergonomikus fogantyúval és erős feszítőrendszerrel (varrás) van ellátva. A gép közvetlenül a munkalapra erősíthető (rögzíthető).

Műszaki adatok: Kézi klipszelő

  • méretek: 380x170x600 mm
  • Tömeg: 14 kg
  • anyaga: rozsdamentes acél
  • klipszek száma a készletben: 1000 db

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

1

Legjobb
árak

2

Szakmai
tanácsadás

3

Raktáron lévő
termékek

4

Biztonságos és gyors
szállítás

5

Ügyfélszolgálat