csskMagyar

Kérdése van? +36-30-870-3156

info@profigastro.hu

 x 
podlahova-vaha-1000-kg-1
podlahova-vaha-1000-kg-2
podlahova-vaha-1000-kg-3

Padlómérleg - 1000kg/200g vezeték nélküli

3-5d.png
Katalógus száma:  10030117
Termékszám:  3117
Magas minőségű mérőberendezés, felhasználható az iparban,g yártásban, kereskedelemben, a mezőgazdaságban.
196 500 Ft
Alapár:163 750,00 Ft
Kedvezmény

A Steinberg Systems SBS-BW-1T / 60x80 vezeték nélküli platform mérleg kiváló minőségű mérőberendezés, amely felhasználható az iparban,, gyártásban,, kereskedelemben,, a mezőgazdaságban, és az állatgyógyászatban is.

A mérleg készítésénél a legjobb minőségű anyagokat használták fel, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A fejlett technológia növeli a berendezés megbízhatóságát és pontosságát.

Az ellenálló szerkezetnek és a mérőfelület csúszásmentes felszínének köszönhetően ez a berendezés nagy és nehéz tárgyak mérésére alkalmas. A felület barázdált acéllemezből készült, ami 1000 kg-os maximális terhelést tesz lehetővé. A mérleg konstrukciójának tervezésekor a Steinberg Systems vállalat minden részletnek különös figyelmet szentelt, aminek köszönhetően a mérleg magas mérési tartománnyal és mérési pontossággal rendelkezik: 0,2 kg.

A platform mérleg egy sor kisegítő funkcióval ellátott, mint a nullázás, tárázás, a megadott érték hozzáadása," eltávolítása és tárolása. Ezek a lehetőségek kibővítik a mérleg lehetőségeit, egyúttal a pontos eredmény megszerzéséhez vezetnek. A mérlegfej a platformmal vezeték nélküli módon van összekapcsolva, aminek köszönhetően a berendezéstől akár 50 métert meghaladó távolságba is el lehet távolodni.

Intuitív vezérlő panel digitális LCD kijelzővel, amely a falra vagy állványra helyezhető. A berendezés egyszerű és gyors vezérléssel ellátott, és a háttérvilágítással rendelkező kijelzőnek köszönhetően a kezelő gyorsan és pontosan tudja leolvasni a mérési eredményt, tekintet nélkül a környezet fényviszonyaira.

Meg vagyunk győződve termékeink legmagasabb minőségéről, ezért a Steinberg Systems SBS-BW-1T / 60x80 vezeték nélküli platform mérlegekre 2 éves garanciát nyújtunk.

Műszaki adatok:

 • Anyaga: Barázdált acéllemez
 • Maximális terhelhetőség: 1000 kg
 • Mérési pontosság: 0,2 kg
 • Kijelző: LCD
 • Helyek száma a memóriában: 7
 • Funkció: Zero - Nullázás
                      Tare - Tárázás

                    C - Ablakban megadott tartalom törlése

                    Add - Hozzáadás

                    Save - Tárolás

 • Tápellátás: 2 akkumulátor
 • Mérési felület: 60 x 80 cm
 • Vezeték nélküli fej hatótávolsága: 50 m
 • Üzemi hőmérséklet: 0

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

1

Legjobb
árak

2

Szakmai
tanácsadás

3

Raktáron lévő
termékek

4

Biztonságos és gyors
szállítás

5

Ügyfélszolgálat