csskMagyar

Kérdése van? +36-30-870-3156

info@profigastro.hu

 x 

Sajtszeletelő gép 25cm teflon 210PT

3-5d.png
Gyártó MA-GA
Katalógus száma:  21Tp CE
Termékszám:  21Tp CE
Üzletekbe, áruházakba, étkezőkbe,g asztronómiailétesítményekbe. Ideális sajt szeletelésére.
338 500 Ft
Alapár:282 083,33 Ft
Kedvezmény

Üzletekbe, áruházakba, étkezőkbe, gasztronómiai létesítményekbe. Ideális sajt szeletelésére. Fokozott simaságú rozsdamentes acélból készült. A 250 mm átmérőjű kés 45 ° dőlésszöge. Az asztal (felület) méretei: 220 × 200 mm. A szelet vastagsága 0-16 mm. A szállítmány része az élező berendezés is.

A Ma-Ga termék fő előnye, hogy az ügyfél meggyőződhet a márka, megbízhatóságáról - ennek oka a termék hosszú élettartama, amely igazolja a jó minőséget, és a nagyfokú megbízhatóságot. A Ma-Ga termékek minősége a gondos kidolgozásnak és a kiváló minőségű anyagok és komponensek felhasználásának köszönhető. Ami a rozsdamentes acél, amely mindazokon a helyeken megtalálható, ahol az élelmiszeripari termékek a szeletelőgéppel érintkeznek. Fokozott minőségű, kemény eloxált alumíniumöntvényről van szó, amely a hosszú használat során nem oxidálódik és nem színeződik el.

A Ma-Ga termékek azzal tűnnek ki, hogy nincsenek bennük fölöslegesen műanyag részek, ami a felhasználó számára hosszú és hibamentes működést biztosít. A sajt szeletelőgépekben, minden elem, amely az élelmiszeripari termékekkel érintkezik, teflonból készült - kiváló vágóteljesítmény. A Ma-Ga szeletelőgép felülete a késsel tökéletes szöget zár be - ideális kényelem a használatánál. A termékek dizájnja egyedülálló. Ami a, szeletelőgép időtálló megjelenésének, krómozott elemeknek, és a polírozott rozsdamentes acél elemeknek köszönhető. További előnyt jelent az egyszerű karbantartás, a javítások és garancia utáni szerviz rövid időtartama, hozzáférés minden lehetséges pótalkatrészhez. Ez a gép fokozottan professzionális szeletelőgép.

Műszaki adatok: Sajt szeletelőgép

  • feszültség: 230 V
  • teljesítmény: 150 W
  • kés átmérője: 250 mm
  • szeletek max. vastagsága: 0-16 mm
  • méretek: 47x57x45 cm
  • tömeg: 23 kg

 

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

1

Legjobb
árak

2

Szakmai
tanácsadás

3

Raktáron lévő
termékek

4

Biztonságos és gyors
szállítás

5

Ügyfélszolgálat