csskMagyar

Kérdése van? +36-30-870-3156

info@profigastro.hu

 x 
vaflovac-rcwm-2000-e-2
vaflovac-rcwm-2000-e-1

Waffelsütő RCWM-2000-E

3-5d.png
Katalógus száma:  10010314
Termékszám:  1314
Waffelsütő professzionális felhasználásra kávéházakban, bárokban és éttermekben.
180 000 Ft
Alapár:150 000,00 Ft
Kedvezmény

A nagy teljesítményű fűtőelem és a tapadásmentes sütőlemez 2 adag mindig ropogós waffel elkészítését teszi lehetővé. A rozsdamentes acél óvja a berendezést a mechanikai sérülésektől és a magas hőmérséklet hatásaitól. A termosztát és időzítő funkció megkönnyítik a waffelsütési folyamatot.

A berendezés burkolata tartós és ellenálló rozsdamentes acélból készült, ezért ellenáll a magas hőmérsékleteknek. Ezenfelül ez az anyag megvédi a waffelsütőt a mechanikai sérülésektől is. A Royal Catering cég terméke két sütőformával van ellátva, ezért egyszerre 2 adag ropogós belga waffel készíthető benne. A sütőlemezek speciális tapadásmentes glazúrozott felülettel rendelkeznek, aminek köszönhetően a kész waffel gyorsan és könnyen eltávolítható.

A berendezés kiegészítő funkciókkal felszerelt, amelyek lehetővé teszik az idő és hőmérséklet optimális ellenőrzését. Mindkét sütőlemez elektronikusan melegített, aminek köszönhetően a berendezés nagyon gyorsan felmelegszik. A termosztátnak és az időzítő funkciónak köszönhetően (max. 15 perc) a waffel sütése rendkívül egyszerű. A beépített automatika végzi gyakorlatilag az egész munkát. A sütési folyamat befejezését hangjelzés jelzi.

A biztonság érdekében a waffelsütő hőszigetelt fogantyúval van ellátva, amely védi a felhasználót az égési sérülésekkel szemben. A sütőlemezek speciális szerkezete megakadályozza a fölösleges tészta elfolyását, ami megkönnyíti a tisztítást. Ráadásul beépített túlterhelés elleni védelemmel rendelkeznek.

Műszaki adatok: Waffelsütő

  • feszültség: 230 V
  • teljesítmény: 2000 W
  • waffel: 10 x 17 cm
  • hossz: 37 cm
  • szélesség: 32 cm
  • magasság: 22 cm
  • tömeg: 18kg

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

1

Legjobb
árak

2

Szakmai
tanácsadás

3

Raktáron lévő
termékek

4

Biztonságos és gyors
szállítás

5

Ügyfélszolgálat